Κατηγορίες

Οστεοπόρωση - Αρθρώσεις

Οστεοπόρωση - Αρθρώσεις
Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
HEALTH AID Osteoflex 30 caps
Κίτρινη, διάστικτη ταμπλέτα με σχήμα κάψουλας γλασσαρισμένη. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Γλυκοζαμίνη: Βοηθάει στην αναδόμηση του αρθρικού χόνδρου. Είναι ένα αμινοξύ, το οποίο είναι απαραίτητο στην παραγωγή ζωτικών μορίων για τη συνοχή των κυττά..
27,22€
Άνευ ΦΠΑ: 21,95€
Health Aid Osteoflex With Hyaluronic Acid 30 tabs
OSTEOFLEX με Υαλουρονικό Ενισχυμένη αγωγή κατά της οστεοαρθρίτιδας. Για ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, extra ενίσχυση, κατά της ΔΥΣΚΑΜΨΙΑΣ   Το OSTEOFLEX με Υαλουρονικό είναι μία πολύ ενισχυμένη και αποτελεσματ..
42,35€
Άνευ ΦΠΑ: 34,15€
Health Aid Osteoflex 90 tabs
Αντιμετωπίστε την οστεοαρθρίτιδα και όχι μόνο με OSTEOFLEX! Γλυκοζαμίνη & Χονδροϊτίνη σε ταμπλέτες. Για ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ (θεραπεία και συντήρηση) των αρθρώσεων   Με την πάροδο της ηλικίας και την επαναλαμβανόμενη κίνηση των μελών..
55,45€
Άνευ ΦΠΑ: 44,72€
HEALTH AID Osteoflex Plus(Glucosamine + Chondroitin+MSM+ κολλαγόνο) 30tbs
30 ταμπλέτες Αντιμετωπίστε την οστεοαρθρίτιδα και όχι μόνο! Για τον ΠΟΝΟ των αρθρώσεων και των συνδέσμων Ανήκει στην οικογένεια των προϊόντων OSTEOFLEX, και θεωρείται η κορωνίδα της σειράς, γιατί είναι το προϊόν που χρησιμοποιείται «π..
20,16€
Άνευ ΦΠΑ: 16,26€
Lanes Βιταμίνη D3
Υγεία οστών, δοντιών, μυών Περιγραφή  Συμπλήρωμα διατροφής με Βιταμίνη D3. Στην πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή χοληκαλσιφερόλη, για καλύτερη αφομοίωση. Ιδιότητες  Η λιποδιαλυτή βιταμίνη D, γνωστή ως «η βιταμίνη του ήλιου» αλλ..
10,90€ 8,17€
Άνευ ΦΠΑ: 6,59€
HEALTH AID Osteoflex Plus(Glucosamine + Chondroitin+MSM+ κολλαγόνο)
60 ταμπλέτες Για τη διατήρηση της υγείας αρθρώσεων, συνδέσμων και οστών. Το Οsteoflex plus της Ηealth Aid είναι ενισχυμένη σύνθεση για τη διατήρηση της υγείας αρθρώσεων, συνδέσμων και οστών. Ανακουφίζει από τον πόνο, διατηρε..
37,30€
Άνευ ΦΠΑ: 30,08€

Created by: makeasite.gr
pharmacynow.gr Copyright 2011